Ismerje meg a Retlux kerékpár lámpáit

A Retlux kerékpár lámpák a minőség és funkcionalitás szempontjából kiváló választásnak bizonyulnak azoknak, akik a kerékpározásukat biztonságosabbá szeretnék tenni. Ezek a lámpák kifejezetten tervezve vannak a kerékpárosok igényeinek kielégítésére, és számos funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek javítani a láthatóságot és a biztonságot.

Egyik fő előnye a Retlux kerékpár lámpáknak az erős fénykibocsátás. A korszerű LED technológiának köszönhetően ezek a lámpák erős és kiegyensúlyozott fényt nyújtanak, amely segít a sötét körülmények közötti hatékony és biztonságos vezetésben. A különböző fényerősségi módoknak köszönhetően a felhasználók könnyen alkalmazkodhatnak a különböző körülményekhez és igényekhez.

Technikai paraméterek

Használat
Bicycle
Izzó
LED
Tápellátás
Akkumulátor
Elem jelző
Fényáram
A fényáram mértékegysége a lumen (lm). A fényforrás által kibocsátott, látható fény „mennyiségét” jelöli. Minél magasabb az érték, annál nagyobb mértékű a fénykibocsátás. Mivel energiatakarékos izzó vásárlásánál ez a paraméter a leglényegesebb, a hagyományos izzókkal ellentétben ne a felvett teljesítmény, hanem a fényáram alapján válassza ki a kívánt modellt.
25 lm
Akkumulátor töltés
USB
Anyag
ABS
Világítási idő
2 hod
Focus
Light range
20 m
Víz és por elleni védelem
A védettségi fok (IP) az elektromos berendezések idegen testek és folyadékok - különösen víz - behatolásával szembeni ellenállását jelzi. Ez az úgynevezett IP-kódban fejeződik ki, amely az "IP" karakterekből, majd két számjegyből áll: az első számjegy a veszélyes érintkezés és az idegen tárgyak behatolása elleni védelmet, a második számjegy pedig a víz elleni védelem mértékét jelzi.
IPX4