A karácsonyi izzók már nem fognak rossz emléket kelteni

Sokak emlékeznek még a régi idők karácsonyi izzóira, amikor a fára történt felhelyezés után derült ki, hogy még se működik. Jobb esetben csak egy izzót kellett kicserélni, de, rosszabb esetben akár többet is. És nem szabad megfeledkezni, a hosszas bogozási folyamatokról se. A RETLUX karácsonyi izzókkal ezek már szerencsére mind elfelejthetők! Idézze fel a régi emlékeket, az új RETLUX karácsonyi füzérekkel. Nem fog csalódni bennük.

Leírás

Karácsonyi LED fényfüzér
Időzítő funkció: igen, 6/18 óra
LED-ek száma: 300
Szín: hideg fehér
Időzítő funkció: nincs
Kábel teljes hossza: 35 m
Fénykábel hossza: 30 m
Tápkábel hossza: 5 m
Alkalmas beltéri / kültéri használatra
Védelem: IP 44
Névleges feszültség: 220-240V

Technikai paraméterek

Füzér típusa
Klasszikus karácsonyi füzér
Használat
Kültéren, beltéren
LED-ek száma
300
Időzítő
Az időzítő egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a termék a kiválasztott időintervallumban működjön. Azaz gondoskodik az automatikus kikapcsolásról és bizonyos esetekben a készülék bekapcsolásáról.
Light cable lenght
30 m
Tápkábel hosszúság
5 m
Teljesítmény
A bemeneti teljesítmény egy fizikai mennyiség, amely a készülék által időegység alatt fogyasztott energia mennyiségét fejezi ki. Minél kisebb az érték, annál gazdaságosabb a termék, ugyanakkor kevésbé erős.
3.6 W
Fa magassága
2.2 m
Világítás mód
Ragyog
Bővíthető
Fény szín
A fehér fény spektrumát jellemző, kromatikus hőmérsékletnek is nevezett színhőmérséklet mértékegysége a kelvin (K). A fényforrások színhőmérséklete általában 1500 K és 8000 K közötti. Míg a hagyományos izzók színhőmérséklete általában 2700 K körüli, addig a 4000 K a természetes fehér, a 6500 K pedig a hideg fehér fénynek felel meg. Példák a színhőmérsékletre: gyertya – 1200 K; hagyományos izzó – 2700 K; napfény – 5000 K; szokásos nappali fényviszonyok – 6500 K; enyhén felhős idő – 7000 K; borult ég – 8000 K.
Hideg fehér
Tápellátás
230 V
Tömeg
647 g

Letöltés

  • Energia címke