Üdvözöljük a RETLUX elemlámpák világában, ahol a minőség, design és funkcionalitás találkozik!

Fedezze fel a kiváló minőségű lámpák kínálatát, amelyek ideális társai lesznek minden kalandnak és helyzetnek. A Retlux elemlámpák nemcsak kiváló fényerejükről ismertek, hanem rendkívül strapabíró kivitelezésükről is. A legújabb LED technológiát felhasználva, ezek a lámpák rendkívül erős és tiszta fényt biztosítanak, optimalizálva az éjszakai látást és biztosítva, hogy soha ne maradjon sötétben.

Leírás

• Munkalámpa powerbank funkcióval
• Erőteljes LED-forrás – 1000 lm-es fényerő
• Erős mágneses fogantyú a kényelmes rögzítéshez
• Megnövelt ellenállás az IP44-es minősítés szerint – problémamentes
munka kint esőben is
• Robusztus test minőségi anyagokból és könnyű súlyból
• Nagy kapacitású, 4400 mAh-s akkumulátor
• USB-A és USB-C csatlakozás"

Technikai paraméterek

Használat
Kézi
Izzó
LED
Tápellátás
Akkumulátor
Akkumulátor típusa
Integrált
Elem jelző
Fényáram
A fényáram mértékegysége a lumen (lm). A fényforrás által kibocsátott, látható fény „mennyiségét” jelöli. Minél magasabb az érték, annál nagyobb mértékű a fénykibocsátás. Mivel energiatakarékos izzó vásárlásánál ez a paraméter a leglényegesebb, a hagyományos izzókkal ellentétben ne a felvett teljesítmény, hanem a fényáram alapján válassza ki a kívánt modellt.
1000 lm
Akkumulátor töltés
USB
Anyag
ABS
Víz és por elleni védelem
A védettségi fok (IP) az elektromos berendezések idegen testek és folyadékok - különösen víz - behatolásával szembeni ellenállását jelzi. Ez az úgynevezett IP-kódban fejeződik ki, amely az "IP" karakterekből, majd két számjegyből áll: az első számjegy a veszélyes érintkezés és az idegen tárgyak behatolása elleni védelmet, a második számjegy pedig a víz elleni védelem mértékét jelzi.
IP 44
Magasság
8.9 cm
Szélesség
17.8 cm
Mélység
3.3 cm
Tömeg
330 g