Letöltések

Hiszünk abban, hogy termékeink a lehető leghosszabb ideig kiszolgálják a vásárlókat. Ugyanakkor megértjük, hogy nem szabad elhamarkodni a világítás vagy más elektromos készülékek kiválasztását. Annak érdekében, hogy minden termékünket egyértelműen össze tudjon hasonlítani, és mérlegelje, melyik felel meg leginkább ízlésének vagy preferenciáinak, letöltheti és böngészheti termékkatalógusainkat vagy egyéb anyagokat, amelyek kissé más megvilágításban mutatják be termékeinket.

A lámpatestek fotometriai adatai IES formátumban

Ügyeljen arra, hogy ne becsülje alá az izzók egyedi paramétereit. Csak a valódi "tudású" izzóval takarít meg pénzt. A Retlux igyekszik a lehető legtöbbet segíteni ebben az irányban. Szimbólumok segítségével igyekszünk a lehető legegyszerűbben elmondani Önnek. Az egyes technológiák között nagy eltérések lesznek a paraméterek között, például egy energiatakarékos izzónak teljesen más az élettartama, mint a LED-es izzókénak, ami azonban sokszorosan drágább, de ebből adódóan sokszoros. gazdaságosabb.
Ezért a lámpák és izzók világában való könnyebb eligazodás érdekében Retlux szimbólumokon ismertetjük az egyes technológiákat és paramétereket.
(Frissítve: 04.12.2019)