Miért a Retlux?

RETLUX - KEZDJEN EL ENERGIATAKARÉKOSAN ÉLNI

Legyen világosság! A RETLUX márka 2012-ben látott napvilágot. Első termékei a különböző energiatakarékos CFL és LED fénycsövek voltak. A praktikusság és energiatudatosság mellet maximálisan teljesítették feladatukat, és így a felhasználók számottevő pénzt és energiát spóroltak meg.  

shutterstock_1027454857.jpg
Kollégáink folyamatosan törekednek arra, hogy a RETLUX márka a vásárlói igényeknek maximálisan megfeleljenek. Az energiatudatosság mellett fontos szempont volt a megfelelő karácsonyi hangulat megteremtése, hiszen a hűvös időkben már maga a fény is felmelegíti a lelket. Így ennek szellemében kezdtünk el foglalkozni az ünnepi dekorációkkal és karácsonyi világításokkal. 

2016-ban bevezettük a különböző lámpák és fényforrások értékesítését. Így a RETLUX kínálatában megtalálhatók a különféle otthoni lámpák, asztali világítások és különböző reflektorok is. Mivel számunkra fontos a minőség, így termékeinkhez hasonló minőségben válogathat a különböző szerelési alapanyagok széles választékából. 

Termékkínálatunk összetétele évről évre bővül, változik, célunk azonban változatlan. Akárcsak 2012-ben, most is modern, minőségi és megfizethető termékeket szeretnénk kínálni. Arra törekszünk, hogy a vásárlók termékeink használata során felfedezzék, hogy még az első pillantásra egyformának tűnő fény is sokféle formát ölthet. Örömmel látjuk, hogy az őszinte hozzáállás kifizetődik – évről évre több mint 25%-kal növeljük forgalmunkat, és a szinte napról napra bővülő portfóliónkat.

A több éves szakmai tapasztalatunknak, szakértelmünknek és a modern technológia iránti szenvedélyünknek köszönhetően igyekszünk minden vásárlói igényt maximálisan kielégíteni. A portfólió kiválasztásáért és fejlesztésekért felelős kollégák minden esetben először a biztonságra és az energiatudatosságra helyezik a hangsúlyt. 

Köszönjük, hogy Ön is a RETLUX márkát választja!

shutterstock_552851845.jpg